Sevgiyi bir yudumsevgiye ihtiyacimiz var zamana bakiyorum sevgisiz bir ortamda yasiyoruz hemme oylesine onceden amaclari miz gayelerimiz vardi simdi ise bir yudum sevgiye muhtaciz ne oldu beize ey millet ne oldu sevgiyi ariyalim derken ne oldu araken kaybolduk kimi zaman kendi icimizde kimi zamansa yurek kirindilari icinde
Sevgiye muhtaciz farkinda olmasaniz bilde sevgisiz ortamdayiz isayan ediyorum cunku insan in en cok derer vermesi gerektigi vakitlerede sevgiziz bir ortam ne olur bir birimizi anliyalim sevelim kavgalar ayriliklar yasamin bir parcasidir am ben buk sevgisiz ortAMA alisamadim asilmayacamda
Sevgi kimi zaman biuir bakisiin icinde gizlidie ozledigim simdi sen nerdesin sevgine cok ihtiyacim var ne olur den artik ailen basta olmak uzre betun sevenlerin senicok ozlediller bense ozlemekten yoruldum sevgilim ne olur den bir yudum sevgine ihtiyacim var
Gulerken aglamayi severken ozlemeyi asikken ise ayrilik gordim canim bir sozun vardir ayakta dur diyorsun bense durmaya calisiyo m askim bitir askerligi den artik ger i seni cok ozledim
Severken guvensizlik nie ben senin bir yudum sevgine muhtacim seni cok seviyorum