Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Image

 
AnasayfaPortalGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gula_dersime
Admin
Admin



Mesaj Sayısı : 114
Kayıt tarihi : 17/02/08
Yaş : 38
Nerden : gunesin dogdugu yerden

Kullanıcı Bilgileri
Level:
Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Left_bar_bleue1000000/1000000Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Empty_bar_bleue  (1000000/1000000)
Kişisel Bir İleti Giriniz: ask zordur
Hangi Takımlısınız: Fenerbahçe

Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Empty
MesajKonu: Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)   Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Icon_minitimePtsi Şub. 18, 2008 5:49 pm

Tarife ait bilgiler
Yemek :Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)
Tür :Et Yemekleri
Mutfak :Genel mutfağı
Süre : Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) StarAcı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) StarAcı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Star
Zorluk : Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) StarAcı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) StarAcı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Star
MALZEMELER
Her Biri Yaklaşık 150 gr.lık 4 Dilim Sığır Filetosu
2 Diş Sarmısak
100 gr Yeşil Zeytin
1/2 Acı Kırmızı Biber
100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates
1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap
Zeytinyağı
Tuz


HAZIRLANIŞI
4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün,eti ekleyip,harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın.Sonra etleri çıkarın.Aynı yağa irice kıyılmış zeytinleri,domatesi ve ufalanmış acı kırmızı biberi koyun.
Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin.Şarabı katıp buharlaşmasını bekleyin.
Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin.
Filetoları sıcak servis tabağına koyun.Üzerine bir miktar pişme suyundan ilave edin ve hemen servis yapın.


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Serbest Köşe :: KADIN-ÖZEL-
Buraya geçin: